HPC008 2D Orang mengira sistem menggunakan algoritma pengesanan kepala untuk membezakan arah bergerak tubuh manusia melalui video, untuk mengira (kepala manusia dan bahu).
HPC008 2D Orang mengira sistem perlu dikonfigurasikan dengan menyambungkan komputer melalui rangkaian. Masukkan peranti melalui IP lalai, laraskan IP peranti dan pelayan muat naik, dan peranti boleh menyesuaikan kawasan pengiraan secara bebas.
HPC008 2D Orang mengira sistem perlu dipasang terus di atas pintu masuk dan keluar untuk mengimbas video penduduk yang masuk (video tidak akan disimpan). Semua data yang dihasilkan akan disimpan dalam pangkalan data, yang boleh dipanggil dan dilihat dalam perisian terbina dalam, atau data boleh dipanggil dan dipaparkan dalam perisian yang dibangunkan sendiri melalui API.
HPC008 2D Orang mengira sistem memastikan ketepatan data yang lebih tinggi melalui pengesanan algoritma, sambil mengekalkan pemasangan mudah dan operasi mudah. Kerana data disimpan di pelayan, anda boleh melihat data pada bila -bila masa di tempat yang berbeza.
HPC008 2D Orang Mengira Peralatan Sistem Beroperasi berdasarkan rangkaian, jadi sila jaga IP peralatan untuk mengelakkan kerugian daripada menjejaskan data. Sila klik foto di bawah untuk maklumat lanjut mengenai sistem pengiraan orang HPC008 2D kami:
Masa Post: Mar-23-2022